HU-1123 Budapest, Alkotás utca 53. MOM park II. emelet   

Rólunk

Klinikánk összesen három, legmodernebb gépekkel és eszközökkel felszerelt kezelővel rendelkezik.  Elegáns váró biztosítja pácienseink számára a nyugodt környezetet a várakozás ideje alatt. A saját CT panoráma- és teleröntgen készülék lerövidíti és hatékonyabbá teszi a diagnosztikát, tervezést, megkíméli a pácienseket egy plusz úttól. Az egészségpénztárakkal kialakított szerződéses kapcsolat megkönnyíti a fizetést és segít a befizetett összeg gyors és hatékony felhasználásában a fogászati kezeléseknél is.

 

  • Jól képzett, igényes fogszakorvosokból álló csapatunk mindent megtesz, hogy a hozzánk forduló páciensek fogászati igényeit kielégítse.
  • Klinikánkon fontos szempont, hogy minden vizsgálatot és beavatkozást egy helyen és a lehető legrövidebb idő alatt tudjunk elvégezni.
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkatársaink ne csak a szakmájuk területén nyújtsanak kiváló teljesítményt, hanem pontosan érezzék és értsék a hozzánk forduló emberek problémáit. Mivel számos fogászati kezelés több szakember munkáját is igényelheti, ennek megfelelően az orvosi team tagjai összehangoltan, csoportban biztosítják a páciensek magas színvonalú ellátást. Megfelelve az Európai Uniós elvárásoknak, fogászati tevékenységünk során kizárólag a legszigorúbb nemzetközi és hazai szakmai és minőségbiztosítási követelményeknek megfelelő technológiákat és anyagokat alkalmazzuk.

IDŐPONT FOGLALÁS:  +36 1 202 3830